Δωρεάν
έξοδα αποστολής
0 τεμάχια
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το odysseiabooks.gr σας χαρίζει τα έξοδα αποστολής στις
ακόλουθες περιπτώσεις:

  • αποστολή στην Αθήνα: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 45 ευρώ και μέχρι 2 κιλά
  • αποστολή στην Επαρχία: παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 45 ευρώ και μέχρι 2 κιλά
  • για αποστολή στο εξωτερικό: χρεώνονται πάντα τα έξοδα αποστολής
Δώστε κριτήριο αναζήτησης για γρήγορη εύρεση αποτελεσμάτων
X
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ
ΤΙΤΛΟΣ:
ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ:
ΕΚΔΟΣΕΙΣ:
ISBN:
ΠΕΡΙΟΧΗ ΧΡΗΣΤΩΝ

NEWSLETTER

ODYSSEIABOOKS.GR

ΓΕΝΙΚΑ

 

         Το odysseia books είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα που δημιούργησε το βιβλιοχαρτοπωλείο ΄΄ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΄΄ που βρίσκεται στην Λυκαβηττού 20 στο Κολωνάκι – Αθήνα , με ΕΠΩΝΥΜΊΑ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΦΜ.:041889323,ΔΟΥ Δ΄ΑΘΗΝΩΝ Τ.Κ. 10673. Και λειτουργεί από τις αρχές του 2009. Σκοπός του είναι να προσφέρει στους αναγνώστες καλό-ποιοτικό βιβλίο και δώρο.

           Παρακαλώ ο πελάτης - επισκέπτης να διαβάσει τους παρακάτω όρους για να ενημερωθεί για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας και αντίστοιχα.

     α)  Προσωπικά δεδομένα :

-Το odysseia books λαμβάνει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, που υπόκεινται στην ελλ. Νομοθεσία ( Ν.2472/97και τον κανονισμο(ΕΕ)2016/679του Ευρωπαικού Κοιν.και Συμβουλίου).-. Επίσης δεσμεύεται, ότι τα προσωπικά δεδομένα που περιέχονται στον δυκτιακό της χώρο δεν θα χρησιμοποιηθούν ανάρμοστα και δεν θα δοθούν σε τρίτους.

 

      β) ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ

 -Ο επισκέπτης - χρήστης αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση που προκαλέσει βλάβη στο ηλ. βιβλιοπωλείο.

-Το ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο δεν ευθύνεται σε περίπτωση που ο χρήστης υποστεί ζημία ,αφού κάνει χρήση του, με δική του ευθύνη.

- Το ηλ. Βιβλιοπωλείο δεν φέρει καμία ευθύνη σε τυχόν λάθη ( τα οποία θα διορθωθούν) ή ότι θα έχει συνεχείς λειτουργία. Ενώ διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει απροειδοποίητα τους όρους .

- Η αποστολή newsletter γίνονται μόνο σε συνδρομητές που οι ίδιοι θέλουν να λαμβάνουν newsletter.

- Το περιεχόμενο του δικτυακού μας τόπου ( κείμενα –εικόνες – γραφικά ) αποτελεί πνευματική μας ιδιοκτησία, και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει αναπαραγωγή.

- Τα προϊόντα έχουν  2 έτη εγγύηση και  θα στέλνονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες στον τόπο που θα μας έχετε υποδείξει, σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η αποστολή για λόγους ανωτέρας βίας θα σας ενημερώνουμε με e-mail .

 

-Οπελάτης διατηρεί το δικαίωμα εντός 14ημέρου από την παραλαβή του προϊόντος να το επιστρέψει με την προϋπόθεση να το διατηρήσει στην ίδια ακριβή κατάσταση που θα το παραλάβει. Ενδεικτικά αναφέρουμε ό,τι σε περίπτωση αποσφράγισης τις συσκευασίας το προιόν δεν θα γίνεται δεκτό.

Σε περίπτωση που το προιον είναι ελλωτιματικό η επιστροφή γίνεται με δικά μας έξοδα και  μπορεί να γίνει αντικατάσταση με το ίδιο ή άλλο προιόν ίσης αξίας ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο και υπάρχουν ελλείψεις από τον προμυθευτή - το odysseiabooks.gr δεν φέρεικαμία ευθύνη- θα υπάρχει ενημέρωση με e-mail, και περαιτέρω συνεννόηση για την αποστολή του καθώς επίσης σε περιόδους  απεργιών  και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

-Tο ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο www.odysseiabooks.gr , για να μπορεί να παρέχει αξιόπιστες και ακριβείς πληροφορίες στους χρήστες και  μέλη του ( όσο αναφορά την διαθεσιμότητα των βιβλίων και τις τιμές), χρησιμοποίει στη βάση δεδομένων του, τη βάση  του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου και πάντα σε αντιδιαστολή με τη βάση των εκδοτικών οίκων. Τυχόν λάθος πληροφορίες το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο δεν φέρει καμία ευθύνη. 

-Η ιστοσελίδα μας ( και τα προϊόντα που εμφανίζονται σ΄αυτήν ) δεν αποτελεί πρόταση αγοράς  αλλά πρόκληση, για να προτείνετε την παραγγελία σας . Έτσι η φόρμα παραγγελίας που συμπληρώνετε δεν συνιστά και αποδοχή της παραγγελίας , που εξαρτάται έτσι η αλλιώς από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος.
Το odysseiabooks.gr δεν αναλαμβάνει καμία νομική δεύσμεση για τα παραπάνω ή για τυχόν ζημιές που θα προκύψουν από την μερική ή όλη εκτέλεση της παραγγελίας.  

- όλες οι συναλλαγές γίνονται πάντα σύμφωνα με τις ευρωπαϊκό και διεθνείς δίκαιο και από το νόμο ( Ν.2251/1994) που καθορίζει τα σχετικά θέματα.

Τρόπος παραγγελίας Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντας σας είτε μέσω του δυκτιακού μας χώρου www.odysseiabooks.gr, είτε μέσω φαξ 210/3641458 είτε με τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 3641458,από τις 9.00π.μ. μέχρι 8.00μ.μ. από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και Σάββατο 10πμ έως 3μμ.

210 3641458
Τσάντα Χιαστί Μικρή Anekke 31702-03-062UNS
Τσάντα Χιαστί Στρογγυλή -30702-81
Τσάντα Χειρός Μεσαία Anekke 31702-01-116UNS